Cafe og restaurant i Horsens

Cafe Grønnegade – oplevelser for enhver smag.

★ MAD ★
Hos Cafe Grønnegade har vi stor passion for mad – denne passion vil vi gerne dele med Horsens og samler derfor landets foretrukne caféretter på vores menukort. Maden er lavet fra bunden, af friske og gode råvare, men vi har også fokus på sundt og fedtfattigt mad.

★ OPLEVELSER ★
Vi har en klar mission om, at Cafe Grønnegade skal være Horsens’ foretrukne mødested, hvad enten det er til frokost, kaffen eller en middag. Hos os, skal du føle dig hjemme, og ikke blive overrasket når tjeneren husker dit navn. Vi har skabt rammerne for en god oplevelse til enhver smag – på et prisniveau hvor alle kan være med.

★ BAREN ★
Gå ikke glip af weekenderne på Grønnegade.
Hver fredag kan du få glæde af vores happy hour med dobbelt op på alt. Og om lørdagen tilbyder vi hel flasker til 499,- inkl. vand & snacks.

★ RESERVATION ★
Book bord nu på 27 59 99 46 eller skriv direkte via Facebook. For større selskaber over 10 personer kan vi imødekomme specielle ønsker.

★ MAD UD AF HUSET ★
Cafe Grønnegade kan levere maden til Jeres private arrangementer som; fødselsdag, barnedåb, eller bryllup.
Vi tilbyder skræddersyede menuer.
Kontakt: cafe@gronnegade.dk

★ VORES VÆRDIER ★
At hjælpe hinanden – og bidrage til et større fællesskab, er ikke kun noget vi ber’ vores medarbejdere om. Som en fast del af vores “DNA” og forretningsgrundlag, støtter Cafe Grønnegade også Kirkens Korshærs varmestue i Horsens og bidrager til danske velgørenhedsorganisationer – hver gang en gæst spiser på vores café.